alhamdulillah, ALLAH telah membuka mata dan minda aku untuk terus focus kat minat yang telah lama aku pendamkan sekian lama..walaupun minat aku terhadap IM masih lagi tebal, tapi aku cuba untuk lupakan hasratku dengan IM.

terima kasih aku ucapkan kepada lecturer aku, cik faridah, kerana telah banyak menolongku dalam menyiapkan projek 3d ni..jadi aku dah ade semangat yang baru untuk belajar belajar dan terus belajar 3d. banyak lagi yang aku kene belajar..

untuk kelmarin aku telah belajar tentang camner nak letakkan bone kt tulang belakang..

backBone

stail aku belajar ni susah skit, tapi bagi aku, walaupun susah, tapi mudah melekat kt otak..

aku dah siap wat ni, aku akan delete semula, then wat smula sampai aku igt, kalu xigt atau salah, aku terpaksa start smula, tu stail aku belajar. tapi ni susah skit

ok, kalu tak ada masalah, hari ni, aku nak belajar untuk letakkan bone kt tangan plop..belajar belajar n belajar.(n_n)

i’m hepy with my life~

Related Posts with Thumbnails