assalamualaikum semua, aku sebenarnye ada sedikit masalah tentang parent constrain dalam maya ni, aku paham teknik dia, tapi kenape dah berdosen-dosen eden torai, tak jadi2, sakit palo weh..aku belajar guna tutorial video dari digital-tutor, tapi masalahnya aku trylh apa yang di ajar tu, tapi tak jadi2..ni tutorial dari video tu, aku dah cut dah skit..

Get the Flash Player to see this content.

kalu ade masalah streaming, download kt sini
ok, ni aku punye..

Get the Flash Player to see this content.

kalu ade masalah streaming, download kt sini

aku dah ikut dah secibik, tapi knapelah jadi camtu?
pleaseee…help me, dah aku google it, dah aku read manual, dah aku wat byk kali dah, same as always,,huhu, mudah2 aku buang jer root tu, tapi aku nak tahulah jalan penyelesaian nye..

Related Posts with Thumbnails