assalamualaikum semua, harap sihat2 sokmo dan di murahkan rezeki oleh ALLAH SWT..InsyaALLAH..

sudah lama benar aku tidak update blog aku ni, sudah 20 hari. ni di sebabkan aku tak sempat nak belajar 3d dan banyak sangat kerja yang perlu di bereskan..sekarang ni alhamdulillah, aku br jer masuk sem 6, alhamdulillah result maintain..tu bukan sebab aku pandai, tapi sebab doa dan berkat dari maa dan ayah aku..lebih2 lagi ALLAH SWT..alhamdulillah..

apa yang ingin aku kongsikan hari ini adalah berkenaan dengan projek last aku ni..ada dua projek, projek satu dan projek dua..untuk sem 6 ni(sem pendek), aku kena bereskan untuk projek satu..alhamdulillah, aku bersama dengan mursyidi dan asnawi untuk projek ni..kami sepakat untuk pilih multimedia dan memilih 3D animation..jalan cerita sudah di rangka dan perlukan buat story board untuk sem ni..so sekarang ni aku ngah belajar lebih mendalam lagi tentang modelling..aku dah spruh siap wat model sorang laki dewasa..sekarang ni dah siap wat gigi..ni yang latest punya..

Get the Flash Player to see this content.

bagi yang xleh preview, download kt sini ek..

ni contoh reference yang aku gne..

105-95105-94

setakat ini sajalah..aku nak gi mandi n solat magrib..kawan2..doakan aku berjaya dunia akhirat..insyaALLAH..syukran alaikum..maassalamah..assalamualaikum

Related Posts with Thumbnails