Assalamualaikum dan selamat sejahtera..^^
Apa yang ingin aku kongsikan bersama adalah tentang tutorial untuk membuat nombor bagi jam tangan. Sebenarnye, petang tadi, time nak ke kelas 3d, aku sempat tengok2 kat forum Wangcyber.com dan terjumpa thread tentang bro nh2 yang bertanya tentang tutorial photoshop – bagaimana nak wat angka di jam tangan <– lebih kuranglah..^^

so aku terfikir untuk tolong bro tersebut, memandangkan aku pun bolehlaa sikit2 photoshop ni, harap2 tutorial ni membantu, walaupun tak laa jadi sangat2..huhu

ok, tutorial ni mengajarkan bagaimana ingin membuat angka bagi jam seperti jam tangan di bawah ni..

dan ni hasil yang aku wat, walaupun tak menjadi sangat, harap2 terjawaplah persoalan bro nh2..huhu

untuk tutorialnya, bolehlaa tengok kat sini ek..

Get the Flash Player to see this content.

bagi yang xleh preview, download kt sini ek..

harap2 perkongsian ni memudahkan sesiapa yang ingin belajar bagaimana nak edited atau buat angka tersebut..

wallua’lam..^^

Related Posts with Thumbnails