Kadangkala aku tak faham betul budaya orang muslim malaysia. Mereka betul ke muslim ke sekadar main-main mengaku muslim ye? Kalau sungguh muslim buat la cara seperti seorang muslim. Untuk menjadi muslim yang baik, anda hanya perlu memenuhi beberapa syarat. Bukan susah apa pun. Hanya korang aje yang suka buat pasal dan menyusahkan orang lain. Ciri-ciri yang perlu ada pada muslim yang baik ialah ;

Jangan racist. Untuk menjadi tidak racist, kena tinggalkan tudung. Buka tudung tue. Jangan pakai. Manusia adalah sama. Hati mereka juga adalah sama. Agama mereka juga sama. Kalau ko pakai tudung, ko baru sahaja membuktikan ko racist dan mempunyai agama yang berlainan dari apa yang sepatutnya. Ko salah beb.

Come on la, ini negara demokrasi. Negara yang memperjuangkan kesamarataan hak seluruh kaum di malaysia neh. Hak kaum cina, india sama seperti hak kaum melayu yang islam. Iaitu mereka (cina dan india) tak pakai tudung kan? So bagi menjaga kesamarataan ini, korang yg melayu-melayu racist bodoh gila bengok neh, kena tanggalkan tudung.

Kita kena cari rezeki dari sumber yang halal. Orang berkerja, korang berkerja. Orang kerja tanggal tudung. Korang kerja sibuk nak pakai tudung. Orang yang tak pakai tudung tak dihalang dari pakai tudung. Orang yang nak pakai tudung, disuruh tanggal tudung. Negara neh memang tak bertamadun. Takde adab. Takde kesopanan dan tata kesusilaan. Sepatutnya, negara neh menetapkan undang-undang bahawa rakyat muslim malaysia khususnya kaum hawa, jangan pakai tudung. Senang. Settle masalah. Selesai isu.

So takdelah melayu-melayu bengok neh komplain je kerja mereka, nak pakai tudung tak dapatlah, kena larang la, kena halang la. Geli telinga aku dengar. Semak mata aku baca. Kerajaan kena luluskan undang-undang yang tegas. Akta yang mengharamkan pemakaian tudung. Jangan bagi perempuan muslim pakai tudung. Haramkan tudung di malaysia. Pengamal tudung ialah masyarakat racist. Mereka takde otak. Mereka beli tudung guna duit non-muslim. Mereka bebal. Mereka makan duit rakyat non-muslim untuk tutup rambut. Mereka juga menciplak wang-wang cukai untuk membeli tudung.

Yang paling melampau bila banyak pesakit-pesakit kat hospital swasta mahkota melaka mati dan meninggal dunia angkara tudung. Tudung dipercayai adalah punca kepada virus seperti H1N1 dan virus AIDS. Pemakaian tudung juga telah menyebabkan pesakit kanser akan mati serta-merta jika terlihat mana-mana nurse yang bertugas memakai tudung. Oleh itu saya tak hairanla kalau hospital melaka mengharamkan pemakaian tudung. Saya juga setuju. Malahan saya bercadang untuk membuat memorandum dan mengumpul tanda-tangan bagi memastikan tudung diharamkan terus dari semua jenis hospital di seluruh negara. Ini perlu bagi menjaga kesamarataan hak-hak di antara manusia, dan bagi memastikan malaysia selamat daripada ancaman virus seleselma burung dan wabak seks bebas.

Dipercayai tudung adalah punca arak dan pelacur semakin berleluasa di malaysia ini. Bagi memberikan pemahaman jelas kepada anda, baca pengakuan hebat dan berani mati pekerja hospital swasta hospital mahkota melaka yang mengharamkan pemakaian tudung oleh staf nurse. Saya puji tindakan management hospital terbabit, kerana mereka benar-benar menjaga kebajikan pesakit-pesakit mereka. Mereka juga tidak racist dan sangat sayangkan islam. Saya mesti puji.

Pengakuan hebat : Tudung tidak di benarkan di pakai ketika bertugas di hospital

Syarikat mahkota melaka terletak di melaka. Dimiliki oleh warga singapura. Singapura sangat prihatin terhadap rakyat malaysia. Demi menjaga kebajikan pesakit-pesakit yang mahu berubat di sana, mereka mengharamkan pemakaian tudung. Polisi dan undang-undang di malaysia sangat lemah. Mereka lupa bahawa kita rakyat malaysia boleh mempersoalkan sikap yang sangat baik yang dilakukan oleh pemilik hospital terbabit terhadap polisi pemakaian tudung di hospital terbabit. Oleh itu, bagi menangani kes ini daripada menjadi semakin serius dan tidak terkawal, tolong cepat-cepat gubal undang-undang bahawa tudung diharamkan terus di malaysia. Saya percaya BN boleh luluskan akta ini. Saya yakin dengan mereka. Umno pun sama. Saya lagi yakin dengan mereka. Mereka memang hebat. Mereka adalah pemimpin yang paling bagus. Hospital melaka terletak di melaka yang di pimpin oleh pemimpin paling berkaliber di dunia iaitu Ali Rustam. Saya akan percaya Ali Rustam sampai bila-bila. Lagipun tanpa Ali Rustam, shah rukh khan juga tidak mampu berjasa di malaysia. Umno, kita mesti pilih!

copy n paste from http://amenoworld.blogspot.com/2010/11/tudung-wajib-di-haramkan-di-malaysia.html

Related Posts with Thumbnails