Assalamualaikum w.b.t..

wah wah wahhh..itu je yang aku nak gitau..hehe. ape yang wah wah wahh tu cheroh??

haa ni nak habak ni..rupanya dah 6 bulan, repeat 6 bulan aku biarkan blog aku ni berhabuk..ni kena vakuum ni..

hamek kau, sekali ngan hidung2 pun tervakuum sekali. nak wat camne, sibuk je memanjang..sebenarnye wat wat sibuk je. tak der lah sibuk sangat..cuma tidak ade perasaan mahu menulis kat blog aku ni. rupanya banyak sangat yang aku tak update ni..woshh, banyak lagi habuk!! vakumm lagii…

hah! sekali tervakum orang pun ado..hehe. oklah. aku tak nak bercerita kat dalam post ni. nak bukak topik lain. ape yang penting, I will update as best as I can.. see you!

Related Posts with Thumbnails