3D mode

First Simple Animation(cycle)..

salam semua, alhamdulillah, hampir 5 hari aku belajar skinning or binding, at last, alhamdulillah. dah siap my first simple animate(berjalan), tapi masih lagi keras dan banyak lagi perlu di perbaikki. lepas ni aku nak belajar modelling sikit, bagi improve sedikit dan start wat simple animasi..

Get the Flash Player to see this content.

bagi yang xleh preview, download kt sini ek..

Alhamdulillah, akhirnya…

alhamdulillah, akhirnya aku dapat siapkan tulang untuk tangan dan pergelangan tangan, walaupun lambat disebabkan banyak masalah yang tidak dapat di elakkan, alhamdulillah, dah siap sikit sal tangan dan pergelangan tangan ni, banyak lagi perlu di perbaikki..aku tak detach lagi skin dia, nati siap sepenuhnya, last step baru detach skin..(n_n)..i’m hepy with my life~

Get the Flash Player to see this content.

Parent Constrain problem..

assalamualaikum semua, aku sebenarnye ada sedikit masalah tentang parent constrain dalam maya ni, aku paham teknik dia, tapi kenape dah berdosen-dosen eden torai, tak jadi2, sakit palo weh..aku belajar guna tutorial video dari digital-tutor, tapi masalahnya aku trylh apa yang di ajar tu, tapi tak jadi2..ni tutorial dari video tu, aku dah cut dah skit..

Get the Flash Player to see this content.

kalu ade masalah streaming, download kt sini
ok, ni aku punye..

Get the Flash Player to see this content.

kalu ade masalah streaming, download kt sini

aku dah ikut dah secibik, tapi knapelah jadi camtu?
pleaseee…help me, dah aku google it, dah aku read manual, dah aku wat byk kali dah, same as always,,huhu, mudah2 aku buang jer root tu, tapi aku nak tahulah jalan penyelesaian nye..

3D skeleton~

alhamdulillah, ALLAH telah membuka mata dan minda aku untuk terus focus kat minat yang telah lama aku pendamkan sekian lama..walaupun minat aku terhadap IM masih lagi tebal, tapi aku cuba untuk lupakan hasratku dengan IM.

terima kasih aku ucapkan kepada lecturer aku, cik faridah, kerana telah banyak menolongku dalam menyiapkan projek 3d ni..jadi aku dah ade semangat yang baru untuk belajar belajar dan terus belajar 3d. banyak lagi yang aku kene belajar..

untuk kelmarin aku telah belajar tentang camner nak letakkan bone kt tulang belakang..

backBone

stail aku belajar ni susah skit, tapi bagi aku, walaupun susah, tapi mudah melekat kt otak..

aku dah siap wat ni, aku akan delete semula, then wat smula sampai aku igt, kalu xigt atau salah, aku terpaksa start smula, tu stail aku belajar. tapi ni susah skit

ok, kalu tak ada masalah, hari ni, aku nak belajar untuk letakkan bone kt tangan plop..belajar belajar n belajar.(n_n)

i’m hepy with my life~

Related Posts with Thumbnails