3D skeleton~

alhamdulillah, ALLAH telah membuka mata dan minda aku untuk terus focus kat minat yang telah lama aku pendamkan sekian lama..walaupun minat aku terhadap IM masih lagi tebal, tapi aku cuba untuk lupakan hasratku dengan IM.

terima kasih aku ucapkan kepada lecturer aku, cik faridah, kerana telah banyak menolongku dalam menyiapkan projek 3d ni..jadi aku dah ade semangat yang baru untuk belajar belajar dan terus belajar 3d. banyak lagi yang aku kene belajar..

untuk kelmarin aku telah belajar tentang camner nak letakkan bone kt tulang belakang..

backBone

stail aku belajar ni susah skit, tapi bagi aku, walaupun susah, tapi mudah melekat kt otak..

aku dah siap wat ni, aku akan delete semula, then wat smula sampai aku igt, kalu xigt atau salah, aku terpaksa start smula, tu stail aku belajar. tapi ni susah skit

ok, kalu tak ada masalah, hari ni, aku nak belajar untuk letakkan bone kt tangan plop..belajar belajar n belajar.(n_n)

i’m hepy with my life~

rombak semula

nak kena rombak semula blog aku neh, dah lame aku biarkan dalam proses Im tu, google adsense, biarlah, aku delete dan tambahkan sikit2 sal diri aku dalam blog yang serba xlgkp ni..akan aku updatekan tentang diriku dan 3D selalu..

Selamat tinggal dunia IM~

huhu, raso sedih pun ado, raso suko pun ado..tak tahulah…sebenarnye dunia Internet Marketing ni luas, teramat luas, sampaikan tak tercapai untuk melakukan semua perniagaan dalam satu masa.walhal dalam satu perniagaan pun dah dapat hasil beribu-ribu ringgit. aku sebenarnye nampak lubuk emas ni, memang nampak sangat, tapi oleh kerana aku tak dapat tumpu sangat kat study, so aku kena abaikan dulu IM ni..

memanglah rasa sangat2 sedih, tapi kita kena korbankan sedikit minat kita untuk perkara yang lebih baik. dalam masa yang sama, aku bukannye minat IM sahaja, tapi minat dalam 3D animation ni, jadi lebih baiklah aku focuskan masa aku ni, dengan belajar 3d..terpaksa tinggalkan dunia IM..selamat tinggal IM, selamat kembali 3D…..

Related Posts with Thumbnails